Cum să comandaţi

Comanda se realizează prin intermediul coşului de cumpărături care poate fi accesat prin legătura COŞUL DE CUMPĂRĂTURI. Puteţi adăuga elemente în coş folosind oricare dintre metodele de căutare, introducând o cantitate şi făcând clic pe butonul CUMPĂRĂ. Puteţi de asemenea să mergeţi direct la COŞUL MEU şi să modificati comanda. dupa preferinta.

Aceasta procedura este identica si in cazul in care solicitati o oferta dedicata. Actionati optiunea respective.

CUMPĂRARE RAPIDĂ vă permite ca de pe pagina principală, să introduceţi coduri direct în coşul de cumpărături. Puteţi să modificaţi cantităţi şi să ştergeţi elemente din coş după cum este necesar.

Finalizarea comenzii se face prin introducerea unor date personale, care odata introduse, vor genera un document de comanda care va fi trimis prin posta electronica. Asteptati contactarea telefonica dn partea operatorului nostru de vanzari pentru detalii suplimentare

Informaţiile despre livrare
Modalitatile legate de derularea activitatilor post comanda va vor fi furnizate de catre operatorul nostru de vanzari, direct telefonic sau prin posta electronica (e-mail).

Revocarea comenzii
O comandă poate fi revocată doar prin telefon, contactând Departamentul vânzări la numărul 0212423190

Livrarea şi returnările
Oferim o gamă de opţiuni standard şi expres de livrare şi de asemenea o politică de returnare fără echivoc. Citiţi termenii şi condiţiile noastre pentru mai multe detalii.

Politica privind returnările
Înţelegem că uneori vă răzgândiţi după lansarea comenzii sau că uneori produsele se pot deteriora în timpul transportului. Dacă doriţi să returnaţi un produs, va trebui să îl trimiteţi înapoi în termen de 10 zile de la primire şi trebuie să fie intact şi ambalat corespunzator.