Conditii generale pentru utilizarea site-ului Vector Electronic

1.INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului VECTOR ELECTRONIC de catre potentialii vizitatori si/sau clienti.

Accesând si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi în continuare.

2. CONTINUTUL INFORMATIILOR SITE-ULUI

Nici o informatie prezenta pe acest site nu va fi considerata drept oferta de produse sau servicii în general si produse sau servicii software în special, venind din partea VECTOR ELECTRONIC.

3. NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor VECTOR ELECTRONIC.

VECTOR ELECTRONIC nu va acorda nici o garantie referitoare la:

a) evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

b) neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

c) inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor informatici sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel VECTOR ELECTRONIC nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

4. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea VECTOR ELECTRONIC S.R.L., care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului VECTOR ELECTRONIC (www.vector-electronic.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de VECTOR ELECTRONIC. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din parteaVECTOR ELECTRONIC.

5. OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

VECTOR ELECTRONIC nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze VECTOR ELECTRONIC prin unul din mijloacele afisate în pagina Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

6. INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, fax, etc.), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile VECTOR ELECTRONIC, dar poate include si alte informatii aflate în stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate. In cazul finalizarii unei solicitari de oferta sau a unei comenzi de cumparare, se solicita informatii de identificare si evidenta nationala (C.N.P., C.I.F., etc.) necesare pentru redactarea ulterioara, a documentelor referitoare/insotitoare ale solicitarii/comenzii.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

7. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de VECTOR ELECTRONIC utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

VECTOR ELECTRONIC nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.

8. INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul VECTOR ELECTRONIC (www.vector-electronic.ro) si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre VECTOR ELECTRONIC în vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; realizarii de catre VECTOR ELECTRONIC a operatiunilor de recrutare de personal (a se vedea pagina “Cariere” din site); solutionarea de catre VECTOR ELECTRONIC a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate; alte activitati întreprinse de VECTOR ELECTRONIC si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

VECTOR ELECTRONIC va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii ‘Contact’ din site.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu continutul acestor conditii generale de utilizare.